Collage created using TurboCollage software from www.TurboCollage.com

Dat Pelt veel artistiek talent heeft, dat wisten we al. Maar na de twee voorstellingen van de leerlingen theater van de 3e graad van de Kunst Academie Noord Limburg kunnen we nu ook zeggen: we hebben ook aanstormend talent. Vanavond gaven zij in de Speelkamer 2 voorstellingen. De eerste was ‘Het Sprookjeskasteel’, waar de leerlingen zelf bijna een half jaar aan gewerkt hebben, en waar ze een beetje inspiratie haalden uit de klassieke sprookjes, maar er dan zelf een nieuw sprookje van maakten. Het tweede stuk werd gebracht door de iets oudere leerlingen, het stuk ‘De Schone Slaapster’ bevatte alvast vele prachtige monologen waaruit ook weer het talent van onze Peltse jeugd volop blijkt. Beide voorstellingen stonden in regie van Lize Theunis.

Meer foto’s van ‘Het Sprookjeskasteel’ / Meer foto’s van ‘De Schone Slaapster’